Pineapple Coconut Pisco Sour

15/June/2018
Cocktail

Difficulty

10 minutes

Spicy

A well-loved Peruvian cocktail, this take has the addition of pineapple and coconut water for sweet tropical flavors.

How many rations do you want to cook?
Rations - + How many rations do you want to cook?

Ingredients

Instructions

  1. Stir together pisco, pineapple juice, coconut water, lime juice, simple syrup and bitters.
  2. En una coctelera añadir un tercio de la mezcla anterior, una clara de huevo y una pizca de sal; agitar hasta que se vuelva espumoso. Añadir el hielo y agitar hasta que quede casi helado. Colar y verter la mezcla en dos vasos de coctel pequeños. Adornar cada uno con un trozo de piña. Servir enseguida. Repetir las instrucciones anteriores para hacer 4 cocteles más.
Pineapple Coconut Pisco Sour
Valora Este Post
  • English
  • Spanish

Follow us

Join our GOYA family in the RRSS

We are always excited to share our moments with you!